diumenge, 2 de febrer del 2014

Informació a Internet


Aquesta setmana he estat navegant per la xarxa. Una xarxa formada per milions de fils que, ben aprofitats, ens poden ser molt útils com a docents.
A internet hi ha portals educatius on podem trobar un gran nombre d'enllaços a propostes educatives, notícies, concursos, formació...
També podem trobar una gran varietat de pàgines web amb recursos educatius en la nostra llengua, perfectes per ampliar la nostra tasca de professors. Els alumnes poden interactuar amb la web i d'aquesta manera aprendre d'una forma més lúdica.
Una de les webs que més m'ha agradat és la wiki que ha creat la professora d'educació visual i plàstica de l'escola Jesus-Maria Cludina Thévenet. Pense que em pot servir molt quan siga docent perquè hi ha una gran varietat de temes i informacions molt útils per treballar a classe.
Personalment opine que hem d'aprofitar aquesta eina que se'ns presenta perquè és una forma d'acostar-nos a un alumnat que és natiu digital. Sols veig un inconvenient: els nostres centres encara no ho són. Falten recursos a les aules que facen possible aquesta realitat. De moment, però, podem recomanar aquestes pàgines als nostres alumnes per tal que practiquen a casa el que s'ha vist a classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada